Mitsubishi Moto Ris

O nama

Dobro došli na stranice jednog od najstarijih automehaničarskih obrta u Zagrebu i Hrvatskoj. Početak je bio još davne 1937. godine kad je Ivan Ris otvorio automehaničarsku radionicu koja je i danas u vlasništvu naše obitelji RIS. Ivanov sin Branko 1967. godine potpisuje ugovor s grupacijom VOLVO i na taj način automehaničarska radionica postaje ovlašteni VOLVO SERVIS RIS. Od tada počinje dugogodišnja Volvo tradicija, a usavršavanje se provodi seminarima i praktičnom nastavom u Volvo centrima.

Nakon niza godina došao je red i na treću generaciju, Brankove sinove Brunu i Davora, koji nakon završetka fakultetskog obrazovanja nastavljaju dugogodišnju tradiciju obitelji. Tada dolazi do širenja posla i kapaciteta tako da 1992. godine otvaramo tvrtku MOTO-RIS koja se bavi prodajom originalnih Volvo rezervnih dijelova i Volvo osobnih automobila te na taj način postajemo kompletan Volvo koncesionar.

Sljedeći veliki korak napravili smo u studenom 2006. godine kad smo počeli sa radom u našem novom centru izgrađenom po najnovijim Volvo standardima.

Obratite nam se s povjerenjem i nećemo Vas razočarati.

 

O nama

  Iskoristite poticaje na Mitsubishi vozila

Iskoristite poticaje na Mitsubishi vozila

Poticaji su najveći za električna vozila i to 70.000 kuna. Za hibridna \'plug in\' vozila sufinancirani iznos je 50.000 kuna...

Opširnije...
Kontakt

MOTO RIS - ZAGREB
Oreškovićeva 3b
10000 Zagreb (plan grada)
Tel.: +385 (0)1 3821-570
Fax: +385 (0)1 3643-841
info@moto-ris.hr