Mitsubishi Moto Ris

MOTO-RIS OBILJEŽIO PRVU GODIŠNJICU POSLOVANJA UZ DAN OTVORENIH VRATA

Petak, 09. Prosinac, 2011.

PAZIN – 9. PROSINAC 2011. Nakon godinu dana poslovanja tvrtka MOTO-RIS jučer je obilježila svoje uspješne rezultate uz dan otvorenih vrata i proslavu sv. Lucije. Obljetnici se pridružilo više od 150 uglednika, gospodarstvenika i ljubitelja Volvo i Mitsubishi vozila. Dolazak tvrtke MOTO-RIS u Pazin predstavlja izniman značaj za regiju, kako zbog renomiranih auto brendova koje su doveli u županiju tako i zbog novih zapošljavanja.
 
Teška godina kojoj su svjedočili svi gospodarstvenici bila je izazovna i za tvrtku MOTO-RIS. Unatoč nepovoljnom poslovnom okruženju tvrtka je uspješno realizirala svoju prvu godinu poslovanja. Poslovnu odluku koju su donijela braća RIS prošle godine odlučivši se za Pazin i Istarsku županiju kao svoju novu poslovnu destinaciju pokazala se dobrom. Velik broj građana posjetio je prodajno-izložbeni prostor, a dovođenje Mitsubishi vozila uz renomirani svjetski brend Volvo potvrdio je dobru poslovnu strategiju.
 
MOTO-RIS CENTAR nalazi se u Pazinskoj poslovnoj zoni Ciburi na više od 120m2 izložbeno-prodajnog prostora te gotovo toliko servisnog odjela. Prostor u potpunosti prati koncept prostora iz Zagreba, a koji se temelji na švedskom dizajnu, originalnosti i funkcionalnosti te zadovoljava standarde kvalitete koju određuje principal Volvo, a u potpunosti je udovoljio pravilima Mitsubishi vozila. Prema posebnoj regulativi koju danas uvtrđuju auto brendovi, a nakon pregleda prostora i dobivanja potrebnih certifikata za rad, tvrtka je započela sa svojom djelatnosti i upotpunila tržišnu nišu Istarske županije.

Na jučerašnjem druženju uz prigodnu proslavu dana sv. Lucije uzvanici su testirali vozila Volvo i Mitsubishi, ali su imali priliku degustirati proizvode i vrhunska kvalitetna vina domaćih proizvođača. „Drago nam je što smo jučer uz velik broj gostiju obilježili prvu godišnjicu poslovanja, a velika nam je čast što u Istarskoj županiji možemo predstavljati vodeće auto brendove. Poštujemo lokalnu tradiciju i svakako ćemo i u budućnosti raditi na zajedničkim projektima predstavljanja lokalnih proizvoda. Vjerujemo kako ćemo svojim daljnjim angažmanom i dalje doprinositi pozitivnim gospodarskim primjerima i buditi nadu za pozitivnije gospodarske trendove“, istaknuo je Davor Ris, vlasnik i direktor MOTO-RIS CENTRA.


  Iskoristite poticaje na Mitsubishi vozila

Iskoristite poticaje na Mitsubishi vozila

Poticaji su najveći za električna vozila i to 70.000 kuna. Za hibridna \'plug in\' vozila sufinancirani iznos je 50.000 kuna...

Opširnije...
Kontakt

MOTO RIS - ZAGREB
Oreškovićeva 3b
10000 Zagreb (plan grada)
Tel.: +385 (0)1 3821-570
Fax: +385 (0)1 3643-841
info@moto-ris.hr