Mitsubishi Moto Ris

Naručivanje kataloga

Otkrijte svijet Mitsubishi automobila! Zatražite infoletter!

U svijetu Mitsubishi automobila uvijek postoji nešto novo. Ukoliko želite među prvima saznati aktualne ponude i vijesti, prijavite se na infoletter.

Zanimaju me slijedeći modeli:

ASX Space Star L200
Outlander Outlander PHEV Pajero
MiEV
           
Ime: *
Prezime: *
Spol: *
Muško Žensko  
Datum rođenja: *    
Kontakt mail: *
Kontakt telefon: *
Županija *
Poštanski broj *
Grad *
Ulica *
Kućni broj *
   
Kako ste saznali za tvrtku Moto-Ris?
   
   
prihvaćam uvjete korištenja
   
 

 

 

Klikom na prihvaćam uvijete korištenja dobrovoljno ovlašćujete našeg ovlaštenog Mitsubishi partnera za korištenje Vaših gore navedenih osobnih podataka u marketinške svrhe (ponude proizvoda i usluga, slanje oglasnih materijala, istraživanje tržišta), kao i njihovo prosljeđivanje društvu koje prikuplja i koristi te podatke kako bi Vas kasnije kontaktirali poštom, e-mailom ili telefonom u gore navedene svrhe. Suglasni ste da Vas se može kontaktirati putem svih dostupnih kontakt podataka koje ste u ovoj izjavi naveli.Kako bi se navedeni prikupljeni podaci obrađivali i analizirali koriste se usluge agencije za istraživanje tržišta, te ste suglasni s takvom obradom i analizom.

Naš ovlašteni Mitsubishi partner omogućuje provjeru načina na koji se koriste Vaši osobni podaci odnosno podnošenje zahtjeva za brisanjem ili korekcijom istih u bilo koje doba na slijedećoj mail adresi: info@mitsubishi-motors.hr. Naši ovlašteni Mitsubishi partneri će međusobno razmijeniti informacije o izbrisanim podacima. Molimo Vas da u svakom slučaju osigurate točne osobne podatke ukoliko šaljete upit, otkazujete ili korigirate postojeće informacije. Nadalje, Vaše je pravo prigovoriti načinu na koji se oni koriste, te zatražiti njihovo brisanje u svakom trenutku. Ovlašteni Mitsubishi partneri poštuju sigurnost i tajnost Vaših osobnih podataka i Vaše će podatke tretirati s posebnom pažnjom i odgovornošću, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih neće dostavljati trećim osobama za kakvu dostavu niste dali svoju suglasnost.

  Iskoristite poticaje na Mitsubishi vozila

Iskoristite poticaje na Mitsubishi vozila

Poticaji su najveći za električna vozila i to 70.000 kuna. Za hibridna \'plug in\' vozila sufinancirani iznos je 50.000 kuna...

Opširnije...
Kontakt

MOTO RIS - ZAGREB
Oreškovićeva 3b
10000 Zagreb (plan grada)
Tel.: +385 (0)1 3821-570
Fax: +385 (0)1 3643-841
info@moto-ris.hr